Työpaikkaosastoavustuksen hakuohje 

Jamin työpaikkaosastoavustuksen ohjeistus ja hakumenettely 

Jami tukee työpaikkaosastojen toimintaa. Työpaikkaosastoavustus on tarkoitettu työpaikkojen, jamilaisille yhteisten, tilaisuuksien järjestämistä varten.  

Jamin työpaikkaosaston avustus on 20€/hlö/vuosi, riippumatta työskentelyalueesta. Avustus tulee käyttää toimintavuoden aikana, eikä sitä voi siirtää muille vuosille.

Työpaikkaosaston avustus on tarkoitettu tueksi yhteisten tilaisuuksien ja illanviettojen järjestämistä varten jamilaisessa hengessä. Jamin toimisto osallistuu myös mielellään järjestettäviin tilaisuuksiin, pitämällä tilaisuudessa esim. ajankohtaiskatsauksen.

Pyrimme hankkimaan jäsenetuja niin, että niistä olisi iloa ja hyötyä koko jäsenkunnalle.

Jamin työpaikkaosastoavustuksen hakuohjeet

OHJEET

Ilmoita ennakkoon sähköpostilla Jamin toimistoon tilaisuuden järjestämisestä. Tiedoista tulee ilmetä:

  • tilaisuuden aika, paikka ja suunniteltu ohjelma
  • arvioitu osallistujamäärä.

TILAISUUDEN JÄLKEEN

Virkistystilaisuuteen osallistuneet maksavat laskun ensin itse tai yhteislaskulla. Jami ei hyväksy ravintolan lähettämää laskua. Avustushakemukseen merkitään virkistystilaisuuteen osallistuneitten jamilaisten nimet (osallistujan omakätinen nimikirjoitus). Hakemuksen liitteeksi laitetaan alkuperäinen/alkuperäiset kuitit ja tilinumero/tilinumerot, johon avustus suoritetaan.  Hakemus lähetetään Jamiin virkistystilaisuuden jälkeen, kuitenkin viimeistään kuluvan vuoden joulukuun 15. päivään mennessä. Jälkikäteen, vaihtuneen uuden vuoden puolella, toimitettuja avustushakemuksia ei käsitellä.

Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla tai postitse osoitteeseen:

Järjestöammattilaiset JAMI ry
Asemamiehenkatu 2 B
00520 Helsinki
jami(a)jamiliitto.fi